Diuna rozsmakował(a) się w tym!
1 . Ciasto francuskie rozmroź , rozłóż . Na każdym rozsmaruj po połowie musu jabłkowego , zostawiając wolne brzegi . Oprósz cynamonem . zawiń w dość luźne cstrudle . Blachę wyłóż papierem do pieczenia , ułóż strudle . Piecz na złoty kolor około 20 minut w temperaturze 200 stopni C . Po wystudzeniu możesz polać np . jogurtem lub posypać cukrem pudrem .
Adres redakcji:
ul.Białowieska 7/9 lok. 34
04-063 Warszawa
Napisz do nas:
info@familie.pl
Familie.pl – Internetowa Społeczność Rodziców. To Portal dla rodziców tworzony przez rodziców. Szczegółowy opis ciąży – tydzień po tygodniu, fazy porodu – przełam swój strach i nie bój się pytać. Na specjalnym forum dla rodziców znajdziesz rozwiązania wszystkich swoich problemów. Nasi eksperci – lekarze, prawnicy i wielu innych za darmo udzielają porad dla rodziców. Ślub i wesele, Ciąża, Rodzice – to tylko niektóre tytuły naszych serwisów. W każdym z nich znajdziesz coś dla siebie. Przyłącz się do nas!
Komentarze
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.