Opublikowany przez:
Ela91
2015-03-17 08:43:18
Chrzan tarty ze śmietaną w słoiczku nie ma sobie równych! Jest nieodłącznym elementem wielkanocnego stołu. Znajduje zastosowanie jako dodatek do żurku, barszczu białego, wędlin i jajek. W towarzystwie swojskiej śmietany staje się pysznym uzupełnieniem wielkanocnych potraw. Im mocniej kręci w nosie tym lepiej! Poza tym jest bardzo zdrowy - chrzan tarty ze śmietaną to naturalny antybiotyk. Może być stosowany na zmianę z czosnkiem w czasie przeziębień. Wybierz najładniejszy korzeń i przygotuj chrzan tarty ze śmietaną.
Chrzan tarty ze śmietaną
Składniki:
Wykonanie KROK PO KROKU:
Chrzan tarty ze śmietaną - SMACZNEGO! :)
Pokaż wszystkie artykuły tego autora
Nie masz konta? Zaloguj się, aby pisać swoje własne artykuły.