Nigdy sama nie gotowałam i nie bardzo wiem jak się do niej zabrać.. Mam już małe buraczki z liśćmi i co dalej?
3 lipca 2013 17:32 | ID: 982483
Sto lat nie jadłam a jest pyszna. Jak ją zrobić?
wszystkie instrukcje znajdziesz powyżej :)
Doczytałam ale zamówiłam u mamy. Na piatek mi zrobi a ja po niedzieli.
3 lipca 2013 18:21 | ID: 982512
chyba się skuszę na zrobienie tej zupy. a te liście to się kroi i je, czy się je wyrzuca?
4 lipca 2013 14:19 | ID: 983005
chyba się skuszę na zrobienie tej zupy. a te liście to się kroi i je, czy się je wyrzuca?
W zależności czy i ile kto lubi. Ja na początku gotowania wrzuciłam wszystkie pokrojone w 1,5 cm pasy, bo mi się wydawało, że jak zmiękną w gotowaniu to będzie ok. Ale po chwili połowę wyciągnęłam - na moje oko była za gęsta, taka bagienna się zrobiła ;)
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.