Od kiedy się syn urodził nie używalam półproduktów.
Jednak przy żurku się nie da! Z naturalnego wychodzi za kwaśny.
Kupuję barszcz biały i żurek z winiar. Z jajkiem i białą kiełabską jest pyszny obiadek:)
1 listopada 2011 09:01 | ID: 672239
Często kupuję żurek i barszcz czerwony Winiary oraz ,,Pomysł na...".
Pomysł na soczystego kurczaka w ziołach, polecam!!! Pyszności!:)
1 listopada 2011 09:16 | ID: 672244
Ja nie patrzę na markę. Jak nie smakuje - więcej nie jem. Zresztą, jest czym wybierać. Sugeruję się bardziej ceną i opisem.
Ja mam tak samo:) Zjem raz i jak mi nie posmakuje więcej nie kupuję:)
1 listopada 2011 10:44 | ID: 672273
Ratuje się sosami z paczki. ehh ubolewam nad tym ale nie umiem zrobić dobrego sosu. No i sosy do makaronu kupuję z Łowicza.
1 listopada 2011 18:40 | ID: 672429
również łączę żurek i barszcz biały winiary,kiedy chcę ugotować żurek. dodaję jajko,kiełbasę,chrzan i pycha :)
mąż lubi sos słodko-kwaśny do mięsa. ja nie.
1 listopada 2011 18:59 | ID: 672435
Ratuje się sosami z paczki. ehh ubolewam nad tym ale nie umiem zrobić dobrego sosu. No i sosy do makaronu kupuję z Łowicza.
Polecam soser z Winiary, taki zagęstnik jak dusisz mięsko w wywarze:) Ja to lubię sos cjasny do pieczeni:)
również łączę żurek i barszcz biały winiary,kiedy chcę ugotować żurek. dodaję jajko,kiełbasę,chrzan i pycha :)
mąż lubi sos słodko-kwaśny do mięsa. ja nie.
o Chrzan! A widzisz! Super pomysł:)
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.