27 stycznia 2011 00:29 | ID: 394360
No to już jakiś przpis skombinować z interenetu no i będzie super impreza.
27 stycznia 2011 02:38 | ID: 394369
No to już jakiś przpis skombinować z interenetu no i będzie super impreza.
Nie ma to jak sprawdzone swoje sposoby
27 stycznia 2011 22:14 | ID: 395573
Masz rację, że nie ma jak sprawdzone przepisy, ja zwykle kotleta utłucze i to wszystko, ale coś bardziej wyrafinowanego to rzadko się człowiekowi chce
27 stycznia 2011 23:02 | ID: 395637
no jasne niestetyu trzeba poświęcic trochę czasu i cierpliwości ale za to później można sie delektować
28 stycznia 2011 16:41 | ID: 396344
Ale zawsze za pierwszysm razem moze cos nie wyjsc, a za drugim zawsze wyjdzie:) Wlasnie znalazlam ciekawy przepis na gulasz i jutro sie z nim zmierze:)
28 stycznia 2011 19:37 | ID: 396457
jak masz dobry przepis na gulasz top prosze Cię abyś się nim podzeliła chętnie skorzystam
28 stycznia 2011 21:30 | ID: 396621
Masz rację, że nie ma jak sprawdzone przepisy, ja zwykle kotleta utłucze i to wszystko, ale coś bardziej wyrafinowanego to rzadko się człowiekowi chce
Upiekę w brytwance w zalewie słodko - kwaśnej i z warzywkami - paluszki lizać...
28 stycznia 2011 23:50 | ID: 396874
Oliwka z czego ta zalewa słodko kwaśna jest?
29 stycznia 2011 20:38 | ID: 397685
Ale zawsze za pierwszysm razem moze cos nie wyjsc, a za drugim zawsze wyjdzie:) Wlasnie znalazlam ciekawy przepis na gulasz i jutro sie z nim zmierze:)
Kinuś gdzie ten przepis na gulasz?
30 stycznia 2011 11:52 | ID: 398110
podobno jest stronka z przepisami jak smacznie przygotować wieprzowinę
30 stycznia 2011 11:55 | ID: 398113
Oliwka z czego ta zalewa słodko kwaśna jest?
Keczap, musztarda - miód... i przyprawy jakie mam pod ręką...
30 stycznia 2011 22:27 | ID: 398806
taki misz-masz wszystko w jednym wymieszane
30 stycznia 2011 23:11 | ID: 398885
To raczej nie dla mnie ja woję coś bardziej klasycznego jednak
31 stycznia 2011 00:20 | ID: 398977
taki misz-masz wszystko w jednym wymieszane
Tak i tym zalewam mięsko w brytwance obłożone marchewką i cebulką, pod koniec pieczenia dodać można żurawinkę, suszone śliwki czy pieczarki.
31 stycznia 2011 00:22 | ID: 398980
To raczej nie dla mnie ja woję coś bardziej klasycznego jednak
Bez tej zalewy też można piec uprzednio nacierając karkówkę czy inny kawałek mięsa różnymi przyprawami... jakie kto preferuje...
31 stycznia 2011 00:41 | ID: 398989
Tego mi nie wolno jeść :(
31 stycznia 2011 00:46 | ID: 398994
Tego mi nie wolno jeść :(
Jak trzeba to trzeba powstrzymywać się... ja takie mięsko lubię i moi goście również...
31 stycznia 2011 00:49 | ID: 398996
Tego mi nie wolno jeść :(
Jak trzeba to trzeba powstrzymywać się... ja takie mięsko lubię i moi goście również...
Oj czasami mam ochotę "zgrzeszyć".
31 stycznia 2011 00:55 | ID: 399001
Tego mi nie wolno jeść :(
Jak trzeba to trzeba powstrzymywać się... ja takie mięsko lubię i moi goście również...
Oj czasami mam ochotę "zgrzeszyć".
Ja to bym chyba nie wytrzymała i zgrzeszyła
31 stycznia 2011 06:20 | ID: 399037
niestety Moniko skoro nie możesz jeść wieprzowiny to lepiej nie ryzykować
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.