-
1
usunięty użytkownik
2009-06-04 12:29:23
4 czerwca 2009 12:29 | ID: 27852
-
2
monaaa71
Zarejestrowany: 28-01-2009 08:46 .
Posty: 28735
2009-06-04 12:30:19
4 czerwca 2009 12:30 | ID: 27854
masło w kostce,ale czasem pojawia się w lodówce też rama do smarowania
-
3
usunięty użytkownik
2009-06-04 12:46:29
4 czerwca 2009 12:46 | ID: 27865
margarynę z dodatkiem masła.
Po pierwsze jest tańsze, a niestety musimy się liczyć z groszem.
Po drugie zaraz po wyjęciu z lodówki nadaje się do smarowania.
Masło kupujemy tylko dla Antonii.
-
4
Sharon
Zarejestrowany: 19-02-2009 13:47 .
Posty: 179
2009-06-05 11:48:06
5 czerwca 2009 11:48 | ID: 28180
Tylko masło Fińskie lub Irlandzkie. Po wyjęciu z lodówki doskonale się rozsmarowuje a co najważniejsze dobrze smakuje. Rame jest skłonna zjeść, ale mąż wyczuwa na odległość i nie na siły, by zjadł.
-
5
paulina
Zarejestrowany: 27-04-2009 16:07 .
Posty: 122
2009-06-05 13:54:45
5 czerwca 2009 13:54 | ID: 28245
My też margarynę z dodatkiem masła ( z tego samego powodu co gocha), ale teraz na okres ciąży zaczełam smarować masłem.
-
6
Katianka
Zarejestrowany: 21-11-2009 21:05 .
Posty: 2636
2010-01-23 16:58:52
23 stycznia 2010 16:58 | ID: 119746
Również margarynę z dodatkiem masła bo po wyjęciu z lodówki nadaje się do smarowania.
-
7
usunięty użytkownik
2010-01-23 17:29:41
23 stycznia 2010 17:29 | ID: 119756
Nie lubię margaryny, od zawsze jadamy masło, zwracam uwage na zawartość tłuszczu, najlepiej powyżej 80%, bo niżej to już bardziej smakuje margaryną.
-
8
ewak1975
Zarejestrowany: 08-12-2009 10:18 .
Posty: 355
2010-01-23 17:40:48
23 stycznia 2010 17:40 | ID: 119765
A my na codzień margarynę delmę z masłem lub solą a do świeżych bułeczek masełko :)
-
9
dziecinka
Zarejestrowany: 07-05-2008 11:21 .
Posty: 26147
2010-01-23 22:11:14
23 stycznia 2010 22:11 | ID: 119933
Najczęściej jem Rame.
Od czasu do czasu cos innego, chociaz nigdy nie przepadaam za takimi tłuszczami.
-
10
Guśka
Zarejestrowany: 10-01-2010 15:35 .
Posty: 7481
2010-01-23 22:17:18
23 stycznia 2010 22:17 | ID: 119942
Katianka napisał 2010-01-23 16:58:52Również margarynę z dodatkiem masła bo po wyjęciu z lodówki nadaje się do smarowania.
dokładnie tak:)
-
11
Tigrina
Zarejestrowany: 26-11-2009 23:06 .
Posty: 4674
2010-01-23 22:33:04
23 stycznia 2010 22:33 | ID: 119960
Ja lubiłam margarynę, moje Kochanie wolał masło, więc jemy... Miksełko łaciate :-) Taki mały kompromis :-)
-
12
Malwinka
Zarejestrowany: 06-08-2009 12:50 .
Posty: 2310
2010-01-24 12:30:45
24 stycznia 2010 12:30 | ID: 120150
noestety margarynę.. masełko jak zrobimy swoje
-
13
kaskur
Zarejestrowany: 26-01-2009 09:54 .
Posty: 6450
2010-01-24 14:07:21
24 stycznia 2010 14:07 | ID: 120230
-
14
usunięty użytkownik
2010-01-24 15:05:00
24 stycznia 2010 15:05 | ID: 120321
Masło, mimo zatrważającej podwyżki cen. W piątek robiłam zakupy w Tesco, patrzę - masło ekstra, tańsze 70 groszy niż inne. Kupiłam. Dopiero w domu zauważyłam, że jest mniejsze - kostka nie 200g tylko 170 g. Pozorna oszczędność...
-
15
alanml
Zarejestrowany: 27-10-2009 17:11 .
Posty: 30511
2010-01-24 15:29:22
24 stycznia 2010 15:29 | ID: 120338
Masło - tylko i wyłącznie.
-
16
gocha2323
Zarejestrowany: 23-04-2013 20:58 .
Posty: 12534
2016-05-30 11:23:09
30 maja 2016 11:23 | ID: 1316828
-
17
Patrycja Sobolewska
Zarejestrowany: 17-09-2015 10:44 .
Posty: 19647
2016-05-30 11:40:17
30 maja 2016 11:40 | ID: 1316833
-
18
Stokrotka
Zarejestrowany: 28-04-2009 15:58 .
Posty: 66136
2016-05-30 15:18:10
30 maja 2016 15:18 | ID: 1316920
Raz to raz to a czasem olej kokosowy jem z kanapką..
-
19
Mela134
Zarejestrowany: 22-03-2016 11:12 .
Posty: 1080
2016-05-30 16:21:58
30 maja 2016 16:21 | ID: 1316958
Ja przypuszczam, że w tych ilościach co smruje kanapki to nie mna dużego znaczenia.
-
20
77ewcia5
Zarejestrowany: 04-02-2016 11:02 .
Posty: 2861
2016-05-30 17:56:25
30 maja 2016 17:56 | ID: 1316977
Ja mało smaruje pieczywo, właścieiw to wcale, ale mąż jada smakowite lub delme z masłem :-)