5 czerwca 2009 13:09 | ID: 28223
5 czerwca 2009 13:14 | ID: 28226
5 czerwca 2009 13:20 | ID: 28232
5 czerwca 2009 13:43 | ID: 28240
5 czerwca 2009 14:20 | ID: 28249
5 czerwca 2009 14:39 | ID: 28256
5 czerwca 2009 14:41 | ID: 28257
5 czerwca 2009 14:44 | ID: 28258
5 czerwca 2009 14:47 | ID: 28259
5 czerwca 2009 15:02 | ID: 28264
5 czerwca 2009 15:04 | ID: 28265
6 czerwca 2009 18:56 | ID: 28439
6 czerwca 2009 19:10 | ID: 28440
7 czerwca 2009 13:46 | ID: 28531
7 czerwca 2009 13:51 | ID: 28532
7 czerwca 2009 14:05 | ID: 28540
7 czerwca 2009 14:11 | ID: 28542
Ja też gotuję fasolkę po bretońsku w ilościach przemysłowych, a później pakuję w pojemniczki do żywności i część zamrażam. Podobnie z bigosem. Później tylko rozmrażam i mam szybki obiad.
7 czerwca 2009 14:13 | ID: 28544
7 czerwca 2009 14:17 | ID: 28545
7 czerwca 2009 14:22 | ID: 28548
Jednym słowem zdrowa dieta, tak trzymać.
Masz może przepis na jakąś fajną zupkę? Coś innego niż tradycyjna pomidorowa i rosół.
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.