17 września 2009 13:35 | ID: 51620
17 września 2009 13:37 | ID: 51621
17 września 2009 13:39 | ID: 51625
17 września 2009 13:41 | ID: 51627
17 września 2009 13:43 | ID: 51629
17 września 2009 14:26 | ID: 51672
17 września 2009 14:30 | ID: 51677
17 września 2009 18:14 | ID: 51805
a ja zmodyfikowałam z konieczności przepis Grazynki na "parówki w cieście". Przy braku tych pierwszych, pokroiłam szynkę i ser żółty w cieniutkie paseczki. Krokieciki wyszły jak ta lala;-) Do tego ogóraski kiszone. Prima ...
17 września 2009 18:41 | ID: 51806
17 września 2009 19:30 | ID: 51822
17 września 2009 19:35 | ID: 51824
17 września 2009 19:44 | ID: 51829
20 września 2009 11:09 | ID: 53066
20 września 2009 11:57 | ID: 53082
20 września 2009 14:01 | ID: 53113
21 września 2009 11:23 | ID: 53408
Dziś u mnie będzie łopatka w sosie ketchupowo- majonezowym, ziemniaki i kapusta kiszona.
21 września 2009 11:27 | ID: 53409
21 września 2009 11:33 | ID: 53410
To najłatwiejsze, co może być. Kawałki mięsa w naczyniu żaroodpornym, soli się i posypuje cebulą. Na to kładzie się majonez i ketchup i piecze do miękkości. Ja po upieczeniu zbieram nadmiar tłuszczu. Można posypać serem. Majonez i ketchup musza być w równych proporcjach, np. 2 łyżki. Ja robię właśnie z 2 łyżek, bo jakoś dużo sosu wychodzi. Aha, ja używam tylko ketchupu z wocławaka i majonezu kętrzyńskiego. Nie wiem jak wychodzi z innych firm.
21 września 2009 12:35 | ID: 53431
21 września 2009 12:59 | ID: 53444
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.