Paczki , paczucie
Kto ich nie kocha ?
Tlusty czwartek juz niedlugo
a wy co bedziecie piekly moze jeszcze faworki ?
Macie jakies porady ?
30 stycznia 2016 07:35 | ID: 1278318
Kiedyś smażyłam pączki z dodatkiem ziemniaków . Były pyszne , a na dodatek długo zachowywały swoją świeżość .
30 stycznia 2016 10:18 | ID: 1278337
Kiedyś smażyłam pączki z dodatkiem ziemniaków . Były pyszne , a na dodatek długo zachowywały swoją świeżość .
Kiedyś z teściową takie robiłyśmy. Dobre są.
30 stycznia 2016 14:24 | ID: 1278357
Kiedyś smażyłam pączki z dodatkiem ziemniaków . Były pyszne , a na dodatek długo zachowywały swoją świeżość .
jak to robicie kobietki ? bo pierwsze slysze
30 stycznia 2016 14:27 | ID: 1278358
Kiedyś smażyłam pączki z dodatkiem ziemniaków . Były pyszne , a na dodatek długo zachowywały swoją świeżość .
jak to robicie kobietki ? bo pierwsze slysze
W wolnej chwili poszukam przepisu .
30 stycznia 2016 15:49 | ID: 1278382
Kiedyś smażyłam pączki z dodatkiem ziemniaków . Były pyszne , a na dodatek długo zachowywały swoją świeżość .
jak to robicie kobietki ? bo pierwsze slysze
W wolnej chwili poszukam przepisu .
ok super bede wdzieczna :)
30 stycznia 2016 17:34 | ID: 1278402
A faworków jak dawno nie robiłam.. i smaku też chyba zapomniałam..
30 stycznia 2016 18:09 | ID: 1278410
A faworków jak dawno nie robiłam.. i smaku też chyba zapomniałam..
moja mama ostatnio robila i wziela jakis przepis z neta i takie twarde wyszły
30 stycznia 2016 19:01 | ID: 1278435
Nie przepadam za pączkami w środę w pracy musimy ok.2 tys. usmażyć
30 stycznia 2016 19:09 | ID: 1278446
Nie przepadam za pączkami w środę w pracy musimy ok.2 tys. usmażyć
to będziesz miała dużo roboty!!!
ja lubię, ale bardzo świeżego i z marmoladą z róży, bez lukru i cukru pudru ani innych polew
30 stycznia 2016 19:19 | ID: 1278466
Nie przepadam za pączkami w środę w pracy musimy ok.2 tys. usmażyć
to juz wiem czemu nie przepadasz
30 stycznia 2016 19:53 | ID: 1278483
Hi hi hi - a ja przeczytałam paczki czyli takie paczki co się wysyła... a tu... zoonk bo chodzi o pyyyszne pączusie...
30 stycznia 2016 19:55 | ID: 1278484
Nie przepadam za pączkami w środę w pracy musimy ok.2 tys. usmażyć
WOW - już od patrzenia na nie można się "najeść"...
30 stycznia 2016 19:56 | ID: 1278485
A faworków jak dawno nie robiłam.. i smaku też chyba zapomniałam..
Ojjj i ja.... mniam...
30 stycznia 2016 20:06 | ID: 1278487
Ja będę robić z serka homogenizowanego;)
30 stycznia 2016 21:15 | ID: 1278521
Ja będę robić z serka homogenizowanego;)
a jak sie je robi żanetko ? :)
30 stycznia 2016 21:32 | ID: 1278552
Napewno zrobię faworki, ostatnio wyszły pyszne.
30 stycznia 2016 21:35 | ID: 1278554
Ja będę robić z serka homogenizowanego;)
a jak sie je robi żanetko ? :)
Podam przepis, jak będę miała chwilkę, całkiem pproste są:)
30 stycznia 2016 21:37 | ID: 1278555
Ja będę robić z serka homogenizowanego;)
a jak sie je robi żanetko ? :)
Podam przepis, jak będę miała chwilkę, całkiem pproste są:)
tez bede bardzo wdzieczna , troszke ekperymentowania mi nie zaszkodzi
30 stycznia 2016 21:40 | ID: 1278557
Ja będę robić z serka homogenizowanego;)
a jak sie je robi żanetko ? :)
Podam przepis, jak będę miała chwilkę, całkiem pproste są:)
tez bede bardzo wdzieczna , troszke ekperymentowania mi nie zaszkodzi
Całkiem poste są, łatwe, zarzucę przepi8s:)
30 stycznia 2016 21:41 | ID: 1278559
Ja będę robić z serka homogenizowanego;)
a jak sie je robi żanetko ? :)
Podam przepis, jak będę miała chwilkę, całkiem pproste są:)
tez bede bardzo wdzieczna , troszke ekperymentowania mi nie zaszkodzi
Całkiem poste są, łatwe, zarzucę przepi8s:)
dziekuje
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.